Чернівці: Керівництво міста та області привітало ветеранів у госпіталі інвалідів Великої Вітчизняної війни

Чернівці: Керівництво міста та області привітало ветеранів у госпіталі інвалідів Великої Вітчизняної війни

08.05.13 09:40 0 877
7 травня, представники міської та обласної влади завітали до Чернівецького обласного госпіталю інвалідів Великої Вітчизняної війни, щоб привітати з прийдешнім святом Перемоги ветеранів, які у ці дні перебувають там на лікуванні.

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв, голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайнічеру, заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Темерівський, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Олександр Паскар, директор департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення обласної державної адміністрації Ігор Шкробанець, начальник управління охорони здоров’я Чернівців Ігор Незборецький, голова Першотравневої районної ради Віктор Мельничук спільно з начальниками профільних управлінь зустрілися з ветеранами та персоналом госпіталю у актовій залі закладу. Керівники області та міста уважно вислухали усі звернення та прохання ветеранів і пообіцяли допомогти у якнайшвидшому вирішенні їхніх проблем, подякували ветеранам за Велику Перемогу, побажали міцного здоров’я та вручили їм цінні подарунки. У свою чергу, до керівництва міста та області звернулися і самі ветерани. У своїх виступах вони дякували за постійну увагу і турботу влади, гарне ставлення медперсоналу цього лікувального закладу, забезпеченість його всім необхідним для вдалого відновлення здоров’я. Учасниця бойових дій, інвалід ІІ групи Галина Пєнькова прочитала гостям власний вірш про Афганістан і відзначила, що її побратими також завжди можуть розраховувати на підтримку влади, за що вони щиро вдячні.

Після завершення офіційних урочистостей спілкування ветеранів з керівництвом міста та області проходило вже в неформальній атмосфері, безпосередньо у палатах.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Grand Slam у Баку ...
Наступна новина: На Львівщині пройшли ...

КОМЕНТАРІ