Буковина: проведено акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

Буковина: проведено акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

08.05.13 08:01 0 881
5 травня на центральній площі міста Новоселиця у рамках святкування Дня міста співробітники Державної пожежно-рятувальної частини № 11 провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.». Даний захід проводився з метою ознайомлення місцевих мешканців з роботою пожежно-рятувального підрозділу та навчання населення правилам безпечної поведінки під час виникнення різного роду надзвичайних подій. Захід розпочався із показу пожежної техніки та інших спецінструметів, які рятувальники використовують під час виконання завдань за призначенням. Крім того, всі бажаючі могли спробувати як працює обладнання та приміряти бойовий одяг вогнеборців.

Окрім практичних занять, рятувальники приділили значну увагу навчанню громадянам правил безпеки. Зокрема, співробітники ДПРЧ № 11 розповіли людям яких правил необхідно дотримуватись при виявленні вибухонебезпечних предметів, під час перебування на водоймищах, в лісових масивах, а також щоб не допустити виникнення пожежі. Також людям вручили пам’ятки, листівки із правилами безпеки.

Щоб додати заходу святкового настрою, для присутніх було проведено цікаві конкурси, як для дітей, так і для дорослих. Люди з цікавістю слухали рятувальників та дякували за весело проведене свято.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ