Чернівецька область: за останні 4 доби виникло 6 пожеж

Чернівецька область: за останні 4 доби виникло 6 пожеж

08.05.13 12:03 0 849
У селі Дубівці Кіцманського району горіла суха трава на відкритій території. На ліквідацію пожежі було направлено пожежно-рятувальний підрозділ міста Кіцмань та місцеві пожежні команди смт. Лужани та Неполоківці. Оскільки сильний вітер сприяв швидкому поширенню вогню, першочерговим завданням вогнеборців було недопущення подальшого поширення полум’я, адже неподалік знаходилися будівлі. Пожежно-рятувальні підрозідли за короткий проміжок часу локалізували пожежу, а згодом повністю ліквідували її. Загальна площа пожежі склала 0, 5 га. Від знищення вдалося врятувати 2 будівлі.

У селі Рокитне Новоселицького району горів житловий будинок місцевого мешканця. Загорання виникло на горищі будівлі. За місцем виклику виїжджали вогнеборці міста Новоселиця та місцева пожежна команда села Рідківці. Вогнеборці зупинили подальше поширення вогню. Через деякий час пожежу було повністю ліквідовано. Загальна площа пожежі становила 70 кв.м.. Вогнем знищення покриття, пошкоджено перекриття будинку. Завдяки оперативним діям вогнеборців від знищення вдалося врятувати житловий будинок.

Всього за останні 4 доби на території Чернівецької області виникло 6 пожеж, на яких працівники УДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 6 будівель. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Райкконен залишиться в ...

КОМЕНТАРІ