Дячук-Ставицький очолив

Дячук-Ставицький очолив "Карпати"

08.05.13 13:40 0 1080
Наступного дня після поразки "Карпат" у матчі 27-го туру Прем’єр-ліги в Ужгороді від "Говерли" (1:2) головний тренер львівської команди Ніколай Костов подав керівництву клубу заяву про звільнення за згодою сторін. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Розглянувши прохання болгарського фахівця, який на чолі команди провів 24 матчі (7 перемог, 4 нічиї, 13 поразок, різниця м’ячів – 29:35), і зважаючи на турнірне становище, в якому на фініші чемпіонату опинився львівський клуб, керівництво зелено-білих задовольнило відставку тренера та його помічників, повідомляє офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, що Ніколай Костов прийняв львівську команду після 3-го туру Прем’єр-ліги, коли та перебувала на 13-му місці у турнірній таблиці.

66-річному фахівцю готувати команду до наступних поєдинків чемпіонату допомагатимуть Роман Толочко, клубний вихованець, колишній капітан "Карпат", Володимир Безуб`як, який не один рік працював у тренерському штабі зелено-білих, та тренер воротарів Олег Венчак.

У зв’язку з непростою турнірною ситуацією, в якій опинилася команда за три тури до завершення чемпіонату, перед тренерським штабом та командою було поставлене чітке завдання – зберегти місце у Прем’єр-лізі на наступний сезон.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ