Чернівці: Відбувся святковий вогник до Дня Перемоги для підопічних центру «Турбота»

Чернівці: Відбувся святковий вогник до Дня Перемоги для підопічних центру «Турбота»

09.05.13 14:08 0 888
У чернівецькому ресторані «Київ» 8 травня, провели традиційний вогник До Дня Перемоги для ветеранів Великої Вітчизняної війни з числа підопічних центру «Турбота». На святковий захід було запрошено 90 ветеранів та Дітей війни. Привітати зі святом підопічних центру «Турбота» прийшли заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олександр Паскар, начальник управління праці та соціального захисту населення Альона Долга та голова чернівецької міської організації ветеранів України Павло Бажерін.

Працівники територіального центру підготували для ветеранів святкову художню програму. Під час вогника ветерани війни мали можливість поділитися своїми спогадами, послухати пісні у виконанні улюбленої співачки Віри Бурєнок та заспівати разом із нею пісні воєнних років, послухати в авторському виконанні вірші підопічних «Турботи» заслуженого журналіста України Михайла Ревуцького та Ганни Матвєєвої.

Під час заходу працівники «Турботи» привітали квітами та подарунками Марію Ганчевську, день народження якої припадає саме на День Перемоги. Враховуючи вік та обмежену рухому активність більшості запрошених ветеранів, працівники диспетчерського пункту центру доставили потребуючих ветеранів на захід до ресторану «Київ» та назад додому.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині 27 ...
Наступна новина: Ігуаїн продовжить кар'єру в ...

КОМЕНТАРІ