Чернівці: Музичний подарунок на честь Перемоги

Чернівці: Музичний подарунок на честь Перемоги

09.05.13 10:27 0 788
7 травня у актовій залі Чернівецького обласного госпіталю для інвалідів Вітчизняної війни відбувся традиційний концерт учасників народної Вокальної студії КБУ «Будинок естетики та дозвілля м. Чернівців». Він був присвячений Дню Перемоги.

Концерт розпочався зі щирих привітань ветеранів зі Святом Перемоги, побажань міцного здоров’я, благополуччя та гарного настрою. А далі учасники народної Вокальної студії: Г. Івоняк, Ю. Журавльов, Р. Прокопишин, В. Пеньков, М. Черних, Т. Ромашенко та А. Кашлакова виконали пісні на воєнну тематику а також ті, що нагадали юність шановним сивочолим ветеранам, а це: «Севастопольский вальс», «Эх, дороги», «Темная ночь», «Где же вы, друзья-однополчане», «Козаки в Берлине» та ін.. Акомпанувала вокалістам концертмейстер Тетяна Андроцуляк. Бурхливі оплески слухачів стали найкращою подякою учасникам концерту.

Відомо, що не лише пігулки можуть вилікувати людину, а й добре слово, гарний настрій та привітна посмішка. Учасники художньої самодіяльності Будинку естетики та дозвілля постаралися, аби ці ліки душі і серця  стали світлом для наших шановних ветеранів.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Свідоцтва про ...
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ