Міський голова Микола Романюк привітав визволителів Луцька з Днем Перемоги

Міський голова Микола Романюк привітав визволителів Луцька з Днем Перемоги

09.05.13 10:33 0 873
Троє з них проживають в Україні: у Львові – Олександр Васильович Кірюшкін, у Києві – Микола Петрович Кащак, у м. Макіївка Донецької області – Володимир Михайлович Мешканцев.

Ще двоє: Володимир Устинович Клига – житель м. Гомель Республіки Білорусь та Володимир Єгорович Никифоров з м. Уфа Російської Федерації.

«Велика Вітчизняна війна – це масовий героїзм на фронті, де подвиг ставав загальною і повсякденною нормою. Патріотизм, дружба, взаємовиручка, повага один до одного виховуються у людини саме у найскрутніші періоди життя. Ті буремні часи були випробуванням для всього українського народу, який і на фронті, і в тилу виборював ціною власного життя мир на землі»,- йдеться у вітальному адресі ветеранам.

Микола Романюк висловив вдячність визволителям Луцька, що захищали нашу землю: «Для нас, нащадків і спадкоємців солдатів Великої Перемоги, найвищим запалом буття є вірність їх священній справі і нетлінній пам’яті, довічна синівська шана і повага».

Також міський голова надіслав вітальні адреси вдовам визволителів нашого міста Мороховій Галині Ананіївні, вдові Морохова Георгія Петровича та Форманюк Марії Василівні, вдові Форманюка Радіона Івановича. Вони обидві проживають у Луцьку.

«Багато сліз пролито Вами – матерями воїнів-визволителів, жінками, що не дочекалися своїх чоловіків, доньками своїх славних батьків, які поклали життя за звільнення Батьківщини від фашизму. Ваші сльози, Ваші труди, Ваші втрати не марні. Ми, весь наш народ, довічно будемо це пам’ятати…», - з такими теплими словами звернувся міський голова Микола Романюк до жінок та побажав здоров’я, радості, успіхів у благих ділах.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Музичний ...
Наступна новина: В Тернополі розпорядження ...

КОМЕНТАРІ