До бюджетів всіх рівнів на Волині зібрано понад 686 мільйонів гривень податкових платежів

До бюджетів всіх рівнів на Волині зібрано понад 686 мільйонів гривень податкових платежів

09.05.13 16:53 0 971
Протягом січня-квітня 2013 року на Волині до бюджетів всіх рівнів зібрано 686,6 мільйона гривень податкових платежів. Таким чином, цього року бюджети всіх рівнів отримали на 10,6 відсотка коштів більше проти аналогічного періоду минулого року, – повідомили у Головному управлінні Міндоходів у Волинській області.

Серед платежів, що адмініструють податкові органи, найбільший ріст спостерігається у надходженнях податку на прибуток. Зокрема, з початку року в області сплачено 110,5 мільйона гривень цього податку, або на 29,2 відсотка більше, як торік. Надходження податку на додану вартість склали 173,4 мільйона гривень, що на 3,1 відсотка більше проти аналогічного періоду минулого року. За спеціальне використання лісових ресурсів на Волині сплачено 1,8 мільйона гривень і 5,8 мільйона гривень плати за надра за видобування природного газу.

До місцевих бюджетів області з початку року надійшло 371,4 мільйона гривень, або на 11,5 відсотка більше як торік. Позитивна динаміка у надходженнях має місце з усіх податкових платежів, що зараховуються до місцевих скарбниць.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На матч "Чорноморець" - ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині до Дня ...

КОМЕНТАРІ