На Івано-Франківщині напередодні Дня перемоги у Великій Вітчизняній війні на Снятинщині - урочисті заходи

На Івано-Франківщині напередодні Дня перемоги у Великій Вітчизняній війні на Снятинщині - урочисті заходи

09.05.13 11:35 0 875
Напередодні великого свята - Дня перемоги у Великій Вітчизняній війні відбувся урочистий концерт для ветеранів війни, які проживають у Снятинському районі, за участю голови Снятинської районної державної адміністрації Андрія Рябошапко, заступників голови РДА, начальників структурних підрозділів райдержадміністрацій, а також керівників підприємств, установ та організацій району.

В концертній програмі виступили юні та талановиті солісти районного будинку культури: Інна Кручко, Христина Боднарук та Вікторія Востренкова, а також народне аматорське вокальне жіноче тріо «Берегиня», народний аматорський вокальний жіночий колектив Заболотівського СБК «Вишиванка», народний аматорський колектив Троїстих музик Долішньозалучанського сільського клубу, сімейний дует цимбалістів Віталія та Зіновія Шкурганів та народний аматорський чоловічий вокальний колектив Балинцівського СБК.

По завершенню концертної програми на сцену запрошено всіх ветеранів Великої Вітчизняної війни, щоб урочисто подякувати їм за їхню відвагу та силу духу, яку вони проявили, захищаючи рідну землю, а також заспівати многая літа, бажаючи їм міцного здоров’я та благополуччя.

В цей день також організовано відвідування ветеранів війни на дому головою районної державної адміністрації Андрієм Рябошапко та заступником голови РДА Світланою Івасюк.

Тих, що перебувають в інтернатних закладах системи соціального захисту відвідав начальний управління соціального захисту населення райдержадміністрації Григорій Гафійчук вручивши їм продовольчі набори.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ