Діти Львівщини визначили кращих у турнірі “Шкіряний м’яч”

Діти Львівщини визначили кращих у турнірі “Шкіряний м’яч”

09.05.13 11:32 0 865
Днями на Львівщині завершилися змагання з футболу в межах всеукраїнського турніру “Шкіряний м’яч”.  У фіналі, який цього року проводився у Буському районі Львівщини, взяла участь 21 команда, а перемогу вибороли учні загальноосвітньої середньої школи м. Львова №73, які представлятимуть Львівщину на всеукраїнських фінальних змаганнях.

До фінальної частини змагань потрапили переможці відбіркових етапів, які проходили в області протягом квітня 2013 року. Зокрема, у першому етапі змагань “Шкіряний м’яч” взяли участь команди паралельних класів загальноосвітніх шкіл Львівщини у відповідних вікових групах. На другому етапі виступали команди, які були сформовані з учнів відповідної вікової групи однієї загальноосвітньої школи, або збірні команди сільських шкіл. А вже на фінальному етапі у Буську змагалися збірні команди, сформовані з учнів відповідної вікової групи однієї загальноосвітньої школи – переможниці змагань другого етапу, за які додатково виступали кращі гравці інших шкіл, які не пройшли до фіналу.

Зазначимо, що цього року у турнірі “Шкіряний м’яч” у трьох вікових групах (серед юнаків 2000 р.н., 2001 р.н. та  молодшої вікової групи 2002 р.н.) змагалися 570 команд, а це понад 10000 школярів усіх районів Львівщини.

Турнір організовується Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України з метою підвищення масовості дитячо-юнацького футболу в країні, організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх школах, зміцнення здоров’я дітей та підлітків, залучення їх до регулярних занять футболом, виявлення здібних футболістів, популяризації та розвитку футболу.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Житомирщині під час ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ