На Львівщині Ірина Сех зустрілася із громадою села Стремільчого Радехівського району

На Львівщині Ірина Сех зустрілася із громадою села Стремільчого Радехівського району

09.05.13 15:10 0 903
7 травня 2013 року відбулася зустріч народного депутата України від ВО "Свобода" Ірини Сех із жителями с.Стремільчого Радехівського району. Народний депутат висловила підтримку кандидатові в депутати від ВО "Свобода" Романові Лащуку на проміжних виборах до Радехівської районної ради, які відбудуться 12 травня. У зібранні також взяли участь депутати-свободівці Львівської обласної ради Остап Стахів, Степан Ханас та Володимир Чехут, голова Радехівської районної ради Емілія Мельник.

Стремільчани з короваєм радо та гостинно зустріли народного депутата Ірину Сех, яку активно підтримали на нещодавніх виборах до Верховної Ради України. У своєму виступі націоналістка наголосила на складній політичній ситуації в нашій державі. "ВО "Свобода" - єдина політична сила у Верховній Раді, яка завжди голосує персонально та у повному складі. Ми продемонстрували виборцям, що народні депутати можуть бути іншими – близькими до народу, відповідальними і безкомпромісними", - зазначила Ірина Сех у своєму виступі. Вона також наголосила на важливості тісної співпраці між свободівськими депутатами всіх рівнів та закликала голосувати за Романа Лащука.

Також підтримати кандидата-свободівця приїхав народний гурт "Побратими" із сусіднього села Березівка.

Після зустрічі жителі с. Стремільче не хотіли відпускати народну обраницю та ще довго спілкувалися з нею, розповідаючи про проблеми села та просячи допомоги. Народний депутат розповіла про певні успіхи у вирішенні проблеми пасажирських перевезень та запевнила у якнайшвидшому позитивному завершенні цього питання, а також пообіцяла допомогти із закупівлею нових іграшок для дитячого садочка.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Владислав Сурков подав у ...
Наступна новина: На Житомирщині під час ...

КОМЕНТАРІ