Чернігівщина: Честь і шана ветеранам Великої Вітчизняної війни!

Чернігівщина: Честь і шана ветеранам Великої Вітчизняної війни!

09.05.13 08:08 0 851
На Чернігівщині триває акція „Зі святом Перемоги!”, в рамках якої керівники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування відвідують ветеранів Великої Вітчизняної війни за місцем проживання, а також у шпиталях, лікарнях і будинках-інтернатах.

7 травня заступник голови облдержадміністрації Віктор Геращенко привітав з Днем Перемоги та вручив Подяки голови обласної державної адміністрації учасникам бойових дій Олексію Коноваленку з Мени та Павлу Білику з села Ушні Менського району. Він передав ветеранам квіти і пам’ятні подарунки.

Олексій Федорович – інвалід війни I групи. Воював у складі Першого Білоруського фронту. Визволяв Білорусію, Польщу, Німеччину. Брав участь у форсуванні Дніпра та штурмі Берліну. Нагороджений медалями „За визволення Варшави”, „За взяття Берліну”, „За перемогу над Німеччиною”. Має дві медалі „За відвагу”.

Павло Тимофійович – інвалід війни II групи. Воював у складі Третього Прибалтійського фронту, був командиром мінометного взводу танкової бригади. Нагороджений орденом Вітчизняної війни II ступеня, орденом Червоної Зірки, медалями „За перемогу над Німеччиною”, „За оборону Москви”.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині у Стрию ...
Наступна новина: На Рівненщині за порушення ...

КОМЕНТАРІ