Райони оцінили за рівнем соціально-економічного розвитку

Райони оцінили за рівнем соціально-економічного розвитку

09.05.13 15:13 0 866
На першому місці загальнообласного рейтингу за підсумками першого кварталу – Березнівський район. На другій позиції – Сарненський, а третю сходинку поділили Радивилівський і Рівненський. Голова облдержадміністрації Василь Берташ подякував очільникам районів-лідерів за розвиток територій, оскільки від того залежить добробут місцевих жителів. Загалом роботу оцінювали за 59 показниками, які визначив Кабмін.

Натомість на останньому місці загальнообласного рейтингу одночасно зупинилися Демидівський і Дубровицький райони. Василь Берташ порадив головам райдержадміністрацій працювати так, аби не потрапляти в аутсайдери за підсумками півріччя, оскільки одержать по догані, а наступний крок – висновок про відповідність займаній посаді.

Також під час засідання колегії обласної державної адміністрації керівники районів одержали доручення від Василя Берташа стежити за наповненням місцевих бюджетів і вчасною виплатою зарплатні. Водночас очільник області зобов’язав їх працювати з орендарями, щоб вони розраховувалися з пайовиками, а також бути партнерами для підприємців, аби розвивати економічний потенціал Рівненщини.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині під час ...
Наступна новина: Луцьк: у Центральну парку ...

КОМЕНТАРІ