На Рівненщині працівникам Держслужби з НС вдалося врятувати від знищення вогнем двохповерховий житловий будинок

На Рівненщині працівникам Держслужби з НС вдалося врятувати від знищення вогнем двохповерховий житловий будинок

09.05.13 10:58 0 827
07 травня о 22:03 в оперативно-диспетчерську службу Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку садового дачного кооперативу «Городищенський», що знаходиться в селі Городище, Рівненського району. Вже за декілька хвилин до місця виклику прибули два чергові караули пожежно-рятувальної служби міста Рівне та оперативно-координаційний центр Головного управління Держслужби.

Покрівля двохповерхового житлового будинку була охоплена вогнем, на щастя, людей всередині не було. Не гаючи часу вогнеборці відразу приступили до гасіння пожежі. Бійцям Держслужби з НС довелось добряче попрацювати, адже поряд не було жодних пожежних вододжерел – воду довелося підвозити з двох кілометрової відстані.

Боротьба з вогнем на яку було задіяно 5 пожежно-рятувальних автомобілів та майже 30 рятувальників тривала майже дві години. З трьох різних сторін подаючи вогнегасячі засоби вогнеборці пожежу ліквідували. Завдяки професійним та оперативним діям працівників Держслужби вдалося не допустити розповсюдження полум’я на житлові приміщення та на всю площу будинку. Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття будинку. Попередньо причина пожежі коротке замикання електропроводки на горищі будинку. Наразі триває слідство.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: з ...
Наступна новина: На Буковині прес-центр ...

КОМЕНТАРІ