На Рівненщині під час пожежі у приватному господарстві  власниця будинку отримала опіки

На Рівненщині під час пожежі у приватному господарстві власниця будинку отримала опіки

09.05.13 17:19 0 895
О 07:54 7 травня на пункт зв’язку 18-ї державної пожежно-рятувальної частини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві в селі Сенчиці Зарічненського району.

Коли чергова варта вогнеборців прибула до місця виклику, пожежа вже була ліквідована сусідами власників оселі. Вогонь лише частково пошкодив коридор будинку. Під час пожежі отримала опіки I-II ступенів верхніх кінцівок, спини та обличчя (10% тіла) власниця будинку Світлана 1958 року народження, яку негайно було госпіталізовано в хірургічне відділення Зарічненської центральної районної лікарні.

Як згодом розповіла рятувальникам потерпіла, вона залишила варитися на газовій плиті страву, а сама вийшла поратися по господарству. Коли повернулася конфорки на плиті вже не горіли, а у повітрі відчувався запах газу. Жінка вирішила знову запалити плиту і в той момент, коли палаючий сірник був піднесений до газового балону, стався спалах, від якого жінка миттєво отримала опіки, а на кухні загорілися штори. На крики господині збіглися сусіди, які загасили полум’я та викликали рятувальників і медиків.

Враховуючі непоодинокі такі випадки, Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертається до мешканців краю бути обережними у поводженні з вогнем в побуті, дотримуватись правил пожежної безпеки під час експлуатації газових та опалювальних приладів.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Бориса Березовського ...

КОМЕНТАРІ