Прокурор Рівненської області привітав ветеранів з Днем Перемоги

Прокурор Рівненської області привітав ветеранів з Днем Перемоги

09.05.13 14:29 0 989
Під час шніх урочистостей з нагоди святкування Дня Перемоги прокурор області Василь Присяжнюк зустрів та привітав ветеранів органів прокуратури.

"Це найбільш радісне та світле свято для сучасного покоління. Ціною власного життя ветерани, серед яких є колишні працівники органів прокуратури, відстояли для нас свободу, захистили від поневолення, не шкодуючи власного здоров’я та благополуччя. І наша основна мета – зберегти мир прийдешнім поколінням та світлі спогади про визволителів – тих, хто йшов до шляху перемоги за рідну країну", – підкреслив Василь Присяжнюк.

Воювати на фронтах війни довелося колишнім прокурору Рівненської області Семену Вишневському, прокурору Радивилівського району Степану Лаврентюку. Працювали у тилу і розділяли всі негаразди того часу ветерани прокуратури Євгенія Німа, Віктор Карпов, Любов Якимчук, були позбавлені простих радостей дитинства діти війни – Степан Галело, Василь Далекий, Василь Мельнишин, Олександр Малиш, Клавдія Поліщук, Леонід Калаур, Василь Польовий.

Про неперевершеного завдяки надзвичайним людським якостям прокурора, колишнього фронтовика, кавалера багатьох бойових та трудових нагород, людину, яка все своє життя віддала почесній справі утвердження законності та захисту правопорядку – Семена Вишневського згадали теплими спогадами його колеги та молоді працівники прокуратури. На превеликий жаль та смуток, до шніх днів Семен Савович не дожив.

Від імені всього колективу органів прокуратури Рівненщини Василь Присяжнюк побажав присутнім ветеранам міцного здоров’я, достатку, благополуччя, довгих років життя, а також вручив їм квіти та подарунки.

Також під час заходу відбулися урочисті збори з нагоди складання Присяги працівниками органів прокуратури. Присягнули на вірність українському народові і українській державі 3 молодих прокурорсько-слідчих працівники: Юлія Корицька – прокурор прокуратури Березнівського району, Ілля Клімашевич та Ігор Байда – прокурори прокуратури м. Рівне.

Від прокурора Рівненщини Василя Присяжнюка молоді прокурори отримали накази Генерального прокурора України про присвоєння перших класних чинів та пагони, а від ветеранів – побажання бути принциповими, чесними, з гідністю нести високе звання працівника прокуратури з тим, щоб неухильно захищати права і свободи людини і держави.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ