Рівненські податківці виховують податкову культуру в молоді

Рівненські податківці виховують податкову культуру в молоді

09.05.13 09:28 0 887
Вже багато років поспіль фахівці ДПІ у м. Рівному, спільно із викладачами та студентами Національного університету водного господарства та природокористування, проводять заходи щодо підвищення рівня податкової культури у молоді. Адже це – поєднання набутих студентами теоретичних знань із реальним фінансовим менеджментом, сучасною економічною та бюджетною практикою.

Нещодавно в НУВГП відбувся День кафедри обліку і аудиту. Під час зустрічі запрошені випускники кафедри обліку і аудиту відмітили високий рівень фахової підготовки студентів Національного університету водного господарства та природокористування.

Податківці м. Рівного ознайомили студентів з основами податкового законодавства в Україні, зокрема, які податки формують загальнодержавний і місцеві бюджети; які права та обов’язки платників податків, як оподатковуються доходи громадян. Крім того, фахівці податкової служби звернули увагу слухачів на головні новації в податковому законодавстві.

На завершення зустрічі податківці запросили студентів на екскурсію до Центру обслуговування платників податків ДПІ у м. Рівному.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 2)
Попередня новина: Арбузов сподівається на ...
Наступна новина: Поліція Ізраїлю затримала ...

КОМЕНТАРІ