На Рівненщині про найактуальніші проблеми платники податків розпитали у податківців

На Рівненщині про найактуальніші проблеми платники податків розпитали у податківців

09.05.13 10:12 0 897
Про особливості подання податкової звітності розповіли працівники ДПІ у м. Рівному бухгалтерам та керівникам підприємств, фізичним особам підприємцям під час чергового семінару.

Присутні мали можливість з’ясувати шляхи вирішення проблем, які виникають у них в повсякденній роботі.

Найбільше запитань стосувалося новацій, запроваджених у поточному році щодо сплати податку на прибуток, правил застосування звичайних цін, порядку визначення податкових різниць, запровадження податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Також, у зв’язку зі змінами в частині податку на додану вартість, ряд суб’єктів господарювання цікавились особливостями заповнення оновленої декларації з ПДВ, порядком виписки податкових накладних та веденням реєстру.

Не оминули увагою і цьогорічні новації, згідно з якими суб’єкти господарювання, які використовують реєстратори розрахункових операцій, повинні подавати до органів державної податкової служби електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків. Податківці ще раз нагадали, що для цього платникам необхідно доопрацювати існуючу касову техніку, приєднавши до неї відповідні модеми для передачі даних, або придбати нові касові апарати.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ