Бориса Березовського поховали в передмісті Лондона

Бориса Березовського поховали в передмісті Лондона

09.05.13 17:23 0 888
Колишнього російського олігарха Бориса Березовського поховали в передмісті Лондона. Його рідні і близькі покинули цвинтар Бруквуд, розташований на південь від Лондона, неподалік від міста Ґілфорд. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Бі-Бі-Сі» повідомляє, посилаючись на співвласницю кладовища Діану Голлідей, що похорони пройшли в тісному сімейному колі, журналісти запрошені не були.

Вілла, де знайшли тіло Березовського Березовський був знайдений мертвим в своєму будинку під Лондоном 23 березня. Поліцейське розслідування дійшло висновку, що Березовський покінчив життя самогубством, повісившись. Друзі казали, що Березовський впадає в депресію після серії фінансових невдач.

Однією з причин затримки з похованням Березовського були суперечки з приводу того, де саме його ховати – у Великій Британії, чи в Росії, де він прожив більшу частину свого життя.

Березовський розбагатів у 1990-ті роки від приватизації державних підприємств після розпаду Радянського Союзу.

Березовський влітку минулого рокуxБерезовський влітку минулого року У результаті розбіжностей, які виникли у нього з президентом Росії Володимиром Путіним, Борис Березовський у 2000 році емігрував до Великої Британії, де отримав політичний притулок.

За запитом Генпрокуратури Росії влада України заарештувала акції й нерухомість, що належали Борису Березовському. Про це йшлося у квітневій в доповіді генпрокурора Росії Юрія Чайки, яку він направив до Ради Федерації.

Які саме активи Березовського арештовані, не повідомляють.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині під час ...
Наступна новина: НХЛ. "Сан-Хосе" виграє ...

КОМЕНТАРІ