Тернопільщина: зі святом тих, чий подвиг безсмертний!

Тернопільщина: зі святом тих, чий подвиг безсмертний!

09.05.13 17:33 0 913
Цієї весни минає 68-а річниця Перемоги у Великій Вітчизняній війні. З цієї нагоди в обласному управлінні міліції відбулися урочистості. Вітання зі світлим і радісним святом приймали ветерани ОВС - учасники Великої Вітчизняної війни.

Час минає, невпинно біжать роки. Як це не прикро, але з кожним роком усе менше залишається тих людей, хто пройшов фронтовими шляхами. Порідшали ряди і воїнів - колишніх співробітників органів внутрішніх справ Тернопільщини.

Із вітальним словом до шановних гостей звернулися керівники обласного управління внутрішніх справ.

«У кожної держави і народу є світлі дати , які є основою їх історії, для нас такою датою було і залишається дев’яте травня. Співробітники органів внутрішніх справ воювали на фронтах Великої Вітчизняної війни, охороняли порядок, боролись із загарбником в тилу, піднімали країну з розрухи та боролися із злочинністю у тяжкі повоєнні роки, одягнувши мундир міліціонера», - наголошували виступаючі.

Очільник обласної міліції Віктор Сак подякував ветеранам за героїзм, безцінний подвиг, а також побажав здоров’я, довгих років життя та мирного неба над головою.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, чиї життя обірвали ворожі кулі та хто відійшов у вічність, не доживши до наших днів.

Концертною програмою присутніх вітали творчі міліцейські колективи. Гостей свята частували польовою кашею та традиційними фронтовими сто грамами.

Керівники обласної міліції також відвідали тих ветеранів, котрі з різних причин не змогли прийти на урочистості. Зокрема, з подарунками завітали до ветерана Великої Вітчизняної війни Мельника Михайла Олексійовича, який брав участь у визволенні Харкова, Полтави та інших міст від окупантів.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НХЛ. "Сан-Хосе" виграє ...
Наступна новина: США: майбутнє Сирії ...

КОМЕНТАРІ