«Тиждень Подружжя» у Луцьку

«Тиждень Подружжя» у Луцьку

09.05.13 09:10 0 977
12 травня у Луцьку вже третій рік поспіль проводитиметься «Тиждень Подружжя». Найяскравішим його заходом, традиційним для міста, є «Фестиваль сім’ї».

В рамках фестивалю о 15.00 відбудеться парад на підтримку сімейних цінностей – від Київського майдану до центрального входу в парк ім. Лесі Українки. В параді братиме участь духовий оркестр, весільний лімузин, неповносправні на візках.

О 16.00 буде урочисте відкриття третього фестивалю сім'ї в Луцьку (парк ім. Лесі Українки) за участю представників влади та організаторів. О 16.30 розпочнеться святкова програма «Фестивалю сім'ї»: сольні музичні виступи; розважальні конкурси для дітей; молоді та сімей; розваги; виступи творчих колективів; силове шоу «Теаm Extreme»(Алекс Селіванов).

Фестивальне містечко розташується на площі біля фонтанів, при вході в парк, на центральній алеї парку та частині вулиці Глушець. У його рамках:

Арка Подружжя; спортивні змагання для сімей, «Ріпка»; спортивні змагання для чоловіків з перетягування автомобілів; конкурс сімейного фото «Фотосушка FAMILY»; флорбол; стенд «Сімейна мудрість»; безкоштовні батути для дітей; «Будинок Єдності» (характеристиками здорового шлюбу); конкурс малюнку «Сім'я очима дитини»; майстер-класи англійської мови від центру іноземних мов «Мандарин»; опитування, тести для сімей; лінія довіри «off-лайн» з психологами та сімейними консультантами; роздача інформаційної літератури на сімейну та профілактичну тематику; профілактичний намет центру допомоги жінкам «Єва»; «Пошта Подружжя»; «Подружній Діалог»; виставка та продаж виробів ручної роботи та багато іншого.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ