На Тернопільщині завдання влади – створити належні умови для розвитку дітей

На Тернопільщині завдання влади – створити належні умови для розвитку дітей

09.05.13 11:42 0 865
«Завдання влади – створити належні умови для розвитку дітей», - наголосив голова облдержадміністрації Валентин Хоптян під час ознайомлення з навчальною базою та виховним процесом у школі №5 м.Чортків та Чортківського палацу дітей та юнацтва.

«Президент України Віктор Янукович, пропонуючи нові соціальні ініціативи, наголошує на важливості створення умов для всебічного розвитку юних громадян України.

Досягнути цього можна шляхом розширення мережі дошкільних навчальних закладів, започаткування роботи шкіл для обдарованих дітей, підвищення рівня охоплення учнів позашкільною освітою, відновлення інфраструктури для занять спортом на прибудинкових та пришкільних майданчиках. Над реалізацією цих завдань ми працюємо на Тернопільщині, розуміючи, що діти – це майбутнє нашої держави», - сказав Валентин Хоптян.

Він ознайомився з діяльністю палацу дітей та юнацтва, оглянув плавальний басейн, в якому займаються вихованці цієї установи та подарував закладу, на згадку про перебування, сучасний плазмовий телевізор.

Також голова облдержадміністрації побував у Чортківській загальноосвітній школі №5.

Спілкуючись із керівництвом закладу Валентин Хоптян відзначив необхідність оновлення покриття штучного спортивного майданчику, яким вже багато років користуються школярі та пообіцяв, разом із владою району, посприяти вирішенню цього питання.

Голова ОДА оглянув навчальні класи, спортивний зал, їдальню, поспілкувався із школярами передавши їм у подарунок відеопроектор.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ