Тернопільщина: у січні-квітні 2013 індекс споживчих цін по області склав 99,5%

Тернопільщина: у січні-квітні 2013 індекс споживчих цін по області склав 99,5%

09.05.13 16:27 0 839
Заступник голови обласної державної адміністрації Василь Гецько провів засідання обласної робочої групи з врегулювання цінової ситуації на споживчому ринку, на якому обговорено цінову ситуацію, що склалась в області у квітні поточного року та про вжиття заходів для недопущення необґрунтованого зростання цін (тарифів).

За інформацією начальника головного управління статистики в області Кирича В.Г., індекс споживчих цін по області за січень-квітень (до грудня 2012 року) склав 99,5% (по Україні 100,1%), зокрема за квітень 99,7% (по Україні 100,0%).

Найбільш суттєво на досягнення даного показника вплинуло зниження індексу споживчих цін на продовольчу групу товарів.

На нараді також обговорено питання стосовно цінової політики на хліб ТОВ «Тернопільхлібпром», підприємства, що здійснює найбільші обсяги виробництва хліба на території області. По даному підприємству запропоновано ряд рекомендацій щодо формування та застосування цін на регульовані види хліба тощо.

На нараді наголошено на необхідності сприяння діяльності місцевих виробників щодо збільшення обсягів виробництва продуктів харчування, розширення їх асортименту та насичення ними торговельної мережі для забезпечення споживчого попиту населення за помірними цінами.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Відставку Суркова ...

КОМЕНТАРІ