Минулої доби на Прикарпатті зареєстровано 5 пожеж

Минулої доби на Прикарпатті зареєстровано 5 пожеж

10.05.13 08:08 0 882
5 травня о 17.56 год. в с.Юнашків Рогатинського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем було знищено речі домашнього вжитку. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем з боку 90-річного домогосподаря.

5 травня о 18.21 год. в с.Ст.Лисець Тисменицького району по вул. Коцюбинського, 4 виникла пожежа в приміщенні каплички. Вогнем пошкоджено двері, вікна та перекриття каплички на площі 4 м2. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

5 травня о 18.31 год. в м. Івано-Франківську по вул. Сорохтея, 41 виникла пожежа в одній із квартир багатоповерхового житлового будинку . Вогнем було знищено речі домашнього вжитку. Пожежа погашена до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем з боку 35-річного жителя квартири.

5 травня о 20.21 год. в м. Івано-Франківську по вул.Хриплинській на території гаражного кооперативу № 14 виникла пожежа в одному із гаражів. Вогнем було знищено дрова 1 м3. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

5 травня о 22.06 год. в м. Івано-Франківську по вул. Млинарська, 40 горіло сміття на площі 10 м2. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

З початку року на території області зареєстровано 540 пожеж, у вогні загинуло 26 осіб, з них 2 дитини.

Управління ДСНС в області застерігає громадян бути обережними у поводженні з вогнем в побуті, дотримуватись правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів, пічного опалення, не залишати без нагляду малолітніх дітей, дбати про безпеку власного життя.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ