Пожежа у Бангладеш: 8 людей загинуло

Пожежа у Бангладеш: 8 людей загинуло

10.05.13 08:10 0 922
8 осіб загинули в результаті пожежі на швейній фабриці в столиці Бангладеш Дацці. У середу пізно ввечері вогонь розповсюдився на нижні поверхи 11-поверхової будівлі, в якій знаходилися також житлові квартири. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Причина пожежі невідома.

Швейна фабрика протягом дня була зачинена, коли спалахнув вогонь. Людей знайшли мертвими на сходових майданчиках, припускають, що вони хотіли залишити будівлю, рятуючись від вогню.

«Коли будівля загорілася, ми кинулися туди, приїхали пожежники, почали гасити полум’я. Після цього я бачив, як вивозили трупи робітників, а також тіло власника фабрики, якого машиною повезли до лікарні», – сказав у розмові з журналістами очевидець події Бюльбюль Хамде.

Між тим, чиновники заявляють , що витягли 912 тіл з-під уламків 8-поверхової споруди, яка завалилася два тижні тому. У цьому приміщенні також розташовувалась швейна фабрика.

Після 24 квітня влада закрила 18 швейних фабрик.

Ця катастрофа змусила звернути увагу влади на дотримання правил техніки безпеки у легкій промисловості Бангладеш, котра виготовляє продукцію для повідних світових брендів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ