На Львівщині Віктор Шемчук зробив урочисте спецпогашення художнього маркованого конверту до Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні

На Львівщині Віктор Шемчук зробив урочисте спецпогашення художнього маркованого конверту до Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні

10.05.13 08:55 0 882
Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук 9 травня  зробив перший відбиток ювілейним календарним штемпелем на спеціальному конверті з маркою, присвяченому  Дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

У церемонії спецпогашення, яка відбулася у виставковій залі Львівського Поштамту, також взяли участь ветерани війни, а також  перший заступник голови облдержадміністрації Богдан Матолич, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Вадим Гураль, представники Львівської міської ради та керівництво Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта».

Під час урочистостей Віктор Шемчук висловив подяку УДППЗ «Укрпошта» за їх велику роботу щодо вшанування великих подій, зокрема і сьогоднішнього свята – Дня Перемоги.

Зазначимо, що спецпогашення маркованого конверту, присвячене Дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні,  відбулося в усіх обласних центрах України.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новим головним тренером ...
Наступна новина: Луцьк: «Будьте з празником ...

КОМЕНТАРІ