Віктор Шемчук відвідав ветеранів війни у Львівському обласному госпіталі інвалідів війни та репресованих ім. Ю.Липи

Віктор Шемчук відвідав ветеранів війни у Львівському обласному госпіталі інвалідів війни та репресованих ім. Ю.Липи

10.05.13 14:48 0 797
9 травня голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук відвідав ветеранів Великої Вітчизняної війни, що перебувають на лікуванні у Львівському обласному госпіталі інвалідів війни та репресованих ім. Юрія Липи.

Очільник області привітав ветеранів війни з Днем Перемоги та  висловив велику подяку за подаровані життя для наступних поколінь: «На превеликий жаль,  з кожним роком все менше і менше учасників тих кривавих подій приходять на святкування Дня Перемоги. Однак ми завжди пам’ятатимемо про Ваші подвиги, завдяки яким  маємо можливість жити, а  держава все зробить для того, щоб Ви  почували себе в затишку та  комфорті», – сказав голова Львівської ОДА.

Віктор Шемчук  побажав ветеранам Великої Вітчизняної війни міцного здоров’я та мирного неба над головою і спільно з першим заступником голови облдержадміністрації Богданом Матоличем вручили їм  квіти та подарунки.

Довідка:

Станом на 01січня 2013 р., в закладах охорони здоров’я нашої держави на диспансерному обліку перебуває 123 тис. інвалідів війни, 212 тис. учасників бойових дій.

На Львівщині головним закладом, що займається медичним обслуговуванням цього контингенту є Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю.Липи. Щорічно, на стаціонарному лікуванні проліковуються майже 16 тис.осіб.

Поліклінічне відділення цього медзакладу розраховане на 250 відвідувань за зміну. У діагностичному відділенні встановлене сучасне обладнання, що дає змогу значно покращити якість надання медичної допомоги. При госпіталі діє реабілітаційна лікарня.

Нещодано на спільному засіданні президії Ради Організації ветеранів України та колегії МОЗ України заступник Міністра охорони здоров’я України О.Толстанов наголосив, що за останні 2 роки видатки на утримання госпіталів (в т.ч. на медикаменти і харчування) зросли на 79 мільйонів гривень.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ITF Італія. Ковалець ...

КОМЕНТАРІ