У Червонограді на Львівщині міський голова святкував 9 травня під червоними прапорами

У Червонограді на Львівщині міський голова святкував 9 травня під червоними прапорами

10.05.13 09:51 0 1208
9 травня 2013 року в місті Червоноград Львівської области всупереч рішенню міської ради відбувся хід із використанням окупаційної символіки. Очолив червонопрапорну колону комуністів, яка рухалася під охороною міліції, міський голова Червонограда Ігор Чудійович. Депутати-свободівці розцінюють такі дії міської влади як провокацію та зневагу над мільйонами українців, які стали жертвами окупаційних режимів.

Депутати від ВО "Свобода" намагалися довести правоохоронцям, що захід із використанням червоних прапорів є незаконним, оскільки діє рішення Червоноградської міської ради 2011 року, яке забороняє використовувати окупаційну символіку на території міста. Однак правоохоронці не дослухалися до депутатів.

Свободівці розцінюють такі дії з боку міського голови та працівників міської ради, які брали участь у ході, як провокацію, організовану за участи міліції. Націоналісти засуджують дії міського голови, який порушив рішення міської ради, використовуючи червоний прапор. Депутати ініціюватимуть розгляд на сесії Червоноградської міської ради питання про недотримання міським головою та правоохоронними органами рішень сесії, а також ініціюватимуть висловлення недовіри міському голові.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)
Попередня новина: "Шахтар" і "Чорноморець" ...
Наступна новина: Чернігівщина: Відзначення ...

КОМЕНТАРІ