На Тернопільщині голова ОДА зустрівся із 92-річним фронтовиком Степаном Скоревичом

На Тернопільщині голова ОДА зустрівся із 92-річним фронтовиком Степаном Скоревичом

10.05.13 11:20 0 1017
На адресу голови обласної державної адміністрації приходить чимала кількість кореспонденції, але один з листів, які отримав нещодавно Валентин Хоптян, був особливим – адже написав його фронтовик, інвалід війни, 92-річний мешканець смт.Токи Степан Скоревич.

Степан Миколайович розповів у листі про своє життя, про те як був призваний в травні 1944 року на фронт, воював в складі ІІІ Білоруського фронту. Перше його бойове хрещення відбулося на території Латвії. Має відзнаки: ордени та медалі за відвагу.

Розповів п.Скоревич й про те, що у 1945 році отримав поранення, після чого проходив лікування в одному із військових шпиталів.

А ще запросив фронтовик до себе в гості, з нагоди Дня перемоги, голову обласної державної адміністрації.

Зустріч відбулася 8 травня. Під час робочої поїздки у Заліщицький район Валентин Хоптян відвідав домівку ветерана та привітав його з зі святом.

«Приємно бачити, що, незважаючи на поважний вік, Ви випромінюєте енергію та справжню життєву мудрість, якою щедро ділитися з молодим поколінням. Щиро вдячний Вам за пройдений нелегкий життєвий шлях та бажаю довгих років життя у здоров’ї та достатку», - сказав Валентин Хоптян.

Також керівник області подарував ветерану пральну машинку, яка згодиться Степану Миколайовичу в господарстві.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ