Чернівці: Віталій Михайлішин приділив увагу кожному ветерану війни

Чернівці: Віталій Михайлішин приділив увагу кожному ветерану війни

10.05.13 12:06 0 1060
Чернівчани продовжують святкувати день Великої перемоги над німецько-фашистськими загарбниками. Після покладання квітів і вінків до Монументу Перемоги на Соборній площі відбулося покладання квітів та вінків до пам’ятника танкістам-гвардійцям (танк Т-34 екіпажу гв. лейтенанта Нікітіна П.Ф.).

Біля братської могили генералів та офіцерів Радянської армії, серед них Героїв Радянського Союзу – Боброва Ф.О., Волошина Л.І. у Центральному парку культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка теж відбувся мітинг-реквієм.

Церемонії покладання, мітинги-реквієми провели біля братських могил радянських та чехословацьких воїнів на кладовищі по вул. Я. Налєпки та по вул. Кишинівській (вул. Зеленій).

У Центральному парку культури і відпочинку багато людей. Тут відбулися концерти на честь 68-ї річниці перемоги, діє польова кухня та намети із пригощаннями для ветеранів війни. Польові кухні також розгорнуто у Садгорі та в парку «Жовтневий».

Секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин побував 9 травня, на більшості заходів, приурочених до Дня Перемоги. Зокрема, він брав участь у мітинзі-реквіємі на кладовищі по вулиці Зеленій, огляді військової техніки у розташуванні 300-го полку та у дійствах на Соборній площі і парку Т. Шевченка. Керманич міста поспілкувався із визволителями України, побажавши їм насамперед здоров’я та довгих літ життя.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ