Відзначення 68-ї річниці великої Перемоги у Чернівцях розпочалося з військового параду та покладання квітів і вінків до монументу на Соборній площі

Відзначення 68-ї річниці великої Перемоги у Чернівцях розпочалося з військового параду та покладання квітів і вінків до монументу на Соборній площі

10.05.13 14:20 0 1045
Урочистості з нагоди 68-ї річниці перемоги над фашистськими загарбниками розпочалися 9 травня, з традиційного покладання квітів та вінків до монумента воїнові-визволителю на Соборній площі.

Схилити голови перед пам’яттю загиблих на фронтах Великої Вітчизняної війни прийшли голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв, голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, їхні заступники, представники обласних та міських управлінь та відомств, політичних партій та громадських організацій, релігійних общин, найбільших підприємств краю, студентська та учнівська молодь.

Кульмінацією урочистостей став святковий парад. Відкривала його колона ветеранів Великої Вітчизняної війни, карбовану ходу яких велелюдна Соборна площа зустріла гучними оплесками. Згодом перед трибунами пройшли урочистим маршем загони Чернівецького 300-го механізованого полку, Чернівецького прикордонного загону, управлінь УМВС та МНС в Чернівецькій області, Чернівецького та Новодністровського військово-спортивних ліцеїв. У святковому параді також взяли участь військові духові оркестри та дівчата-мажоретки, які своїми виступами підтримали святкову атмосферу, яка панувала на площі.

Спілкуючись із представниками засобів масової інформації секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин запевнив, що жоден ветеран в Чернівцях не залишиться без уваги міської влади.

Заходи з нагоди Дня Перемоги проводяться в усіх районах міста і організовані Чернівецькою міською радою таким чином, щоб літні люди незалежно від місця проживання мали змогу гарно відсвяткувати цей величний день, навіть не йдучи далеко від власної домівки.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ