Івано-Франківщина: за минулу добу на території області зареєстровано 9 пожеж

Івано-Франківщина: за минулу добу на території області зареєстровано 9 пожеж

10.05.13 17:36 0 935
8 травня о 13:40 год. в м. Івано-Франківську по вул. Бандери, 60 виникла пожежа побутового сміття в контейнері для сміття. Вогнем було знищено сміття на площі 4 м. кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем не встановленою особою.

8 травня о 15:48 год. в см.Єзупіль Тисменицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 20 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем не встановленою особою.

8 травня о 18:01 год. в с.Гаврилівка Надвірнянського району по вул. Українській на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем було знищено приміщення стодоли, 2 т сіна, господарський інвентар, пошкоджено приміщення стайні. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання в електропроводки.

8 травня о 20:10 год. в м. Рогатин по вул. Юрія Рогатинця виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було пошкоджено 1 м.кв. підлоги. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку 78-річної власниці будівлі.

8 травня о 22:40 год. в м. Івано-Франківську по вул. Тичини, 8 виникла пожежа дерева. Вогнем було пошкоджено дерево. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем не встановленою особою.

8 травня о 23:11 год. в с.Микуличин Яремчанської міськради по вул. Грушевського виникла пожежа побутового сміття навколо сміттєвих баків на площі 5 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем не встановленою особою.

Вніч проти 9 травня о 01:48 год. в с.Ясень Рожнятівського району по вул. Вагилевича виникла пожежа на горищі літньої кухні. Вогнем було пошкоджено будівлю літньої кухні, знищено покриття на площі 5 м.кв., речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

Вніч проти 9 травня о 03.00 год. в м. Івано-Франківську по вул. Тролейбусна, 10 виникла пожежа побутового сміття навколо контейнерів для сміття. Вогнем було знищено сміття на площі 10 м. кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем не встановленою особою.

9 травня о 03:40 год. в с.Буковець Верховинського району на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем було знищено господарську будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом з початку поточного року на території області зареєстровано 565 пожеж, у вогні загинуло 26 осіб, з них 2 – діти.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буднік: "Металіст" давно ...
Наступна новина: Керівника російської ...

КОМЕНТАРІ