Івано-Франківщина: за минулу добу в області виникло 4 пожежі

Івано-Франківщина: за минулу добу в області виникло 4 пожежі

11.05.13 14:53 0 881
4 травня о 15.15 год. в м.Бурштин Галицького району по вул. Грушевського, 38 виникла пожежа в житловому будинку.Вогнем було знищено мансардний поверх та покрівлю будинку на площі 120 м.кв. Попередня причина пожежі – коротке замикання електропроводки.

4 травня о 17.11 год. в м.Косів по вул.Гвардійській горіло сміття на відкритій території. Ймовірна причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем із сторони невстановленої особи.

4 травня о 19.10 год. в с. Воскресінці Коломийського району по вул. Молодіжна, 41 виникла пожежа комплексу господарських споруд. Ймовірна причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

4 травня о 22.03 год. в с. Поточище, Городенківського району по вул.Першого грудня виникла пожежа в житловому будинку . Вогнем було знищено особисті та хатні речі, що зберігалися в житловій кімнаті. Причина виникнення пожежі – встановлюється. На місці пожежі місцевим населенням до приїзду рятувальників врятовано 49-ти річного господаря будинку. Потерпілого госпіталізували в Городенківську ЦРЛ.

Загалом з початку поточного року на території області виникло 535 пожеж, у вогні загинуло 26 осіб, з них 2 дитини.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Росії знайшли рештки ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині в ...

КОМЕНТАРІ