З ініціативи Андріяна Гутника у Львові в Чистий четвер відбулась акція "Не чекаємо змін, змінюємо самі"

З ініціативи Андріяна Гутника у Львові в Чистий четвер відбулась акція "Не чекаємо змін, змінюємо самі"

11.05.13 23:27 0 918
2 травня 2013 року у Франківському районі Львова в Чистий четвер з ініціативи депутата Львівської міської ради від ВО "Свобода" Андріяна Гутника відбулась акція "Не чекаємо змін, змінюємо самі".

У рамках акції близько 40 волонтерів, мешканців мікрорайону та освітян зі Львівської спеціалізованої школи "Надія" прибирали, висаджували дерева та фарбували лавки для відпочинку.

"Перед Великодніми святами ми прибираємо свої домівки, подвір'я, але не потрібно забувати про місця, у яких ми живемо, працюємо, про наше місто. З метою покращення естетичного стану прибудинкових територій, місць масового перебування та відпочинку мешканців, збереження та примноження зелених насаджень протягом останніх трьох років ми постійно організуємо подібні заходи та акції, активно залучаючи молодь та усіх небайдужих мешканців мікрорайону", – розповів Андріян Гутник.

Символічним закінченням акції було встановлення на пішохідній алеї пам'ятної таблиці зі словами подяки мешканцям, завдяки яким цей проект облаштування території втілено в життя.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ