На Чернігівщині рятувальники здійснюють пошуки 2-х зниклих чоловіків, як перевернулись на човні

На Чернігівщині рятувальники здійснюють пошуки 2-х зниклих чоловіків, як перевернулись на човні

13.05.13 15:03 0 765
07-го травня о 18:35 до Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що на річці Десна біля с. Ул’янівка Чернігівського району потонули двоє чоловіків. Для надання допомоги по пошуку були залучені співробітників Держслужби з надзвичайних ситуацій в області, працівники Управління охорони використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання риб в Чернігівській області, та водолази.

Як з’ясувалося, зі слів свідків, близько 5-ї години ранку 7-го травня 4-ро чоловіків на швидкості натрапили на підтоплену корягу чи дерево та їх викинуло з човна. Двоє чоловіків власноруч вибралися на берег, але двох інших, 48-річного та 34 річного чоловіків на даний час розшукують.

Станом на 08:00 10-го травня обстежено акваторію р. Десна в районі ймовірного перекидання на 3,5 км нижче за течією, берегову лінію - правий та лівий береги на відстані 11,5 км. Надається психологічна допомога родичам зниклих. На даний час пошуки тривають. На місці працює оперативна група Управління ДСНС у Чернігівській області.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ