На Львівщині Віктор Шемчук взяв участь в урочистостях з нагоди національного свята Польщі – Дня Конституції

На Львівщині Віктор Шемчук взяв участь в урочистостях з нагоди національного свята Польщі – Дня Конституції

13.05.13 17:07 0 776
Голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук 10 травня взяв участь в урочистих заходах з нагоди національного свята – Дня Конституції Республіки Польщі та Дня польської діаспори та поляків за кордоном, що проходили в рамках святкування ювілею – 25-ліття Генерального Консульства РП у Львові, які пройшли у залі Львівської обласної філармонії.

У вітальному слові до учасників  урочистостей голова Львівської ОДА, зокрема,  зазначив: «Я радий бути присутнім на святі держави, яка є головним партнером України у Європі. Це держава, яка по-справжньому зацікавлена у незалежній, міцній європейській Україні і на ділі доводить цю зацікавленість. Наші президенти мають неформальні дружні стосунки, а ділові люди мають спільні бізнесові інтереси. Також у  Львові українці і поляки розмовляють кожен своєю мовою і розуміють один одного без перекладача. Тому я абсолютно впевнений, що і надалі  дружні стосунки між Республікою Польща та Львівщиною будуть тільки зміцнюватися».

Очільник області підкреслив, що для Львівської області Польща є одним з головних економічних партнерів та займає третє місце після Росії і Німеччини.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ернандес переміг Кардосу

КОМЕНТАРІ