Михайло Вишиванюк побажав найкращому місту в Україні Івано-Франківську від Паски до Паски - Божої ласки

Михайло Вишиванюк побажав найкращому місту в Україні Івано-Франківську від Паски до Паски - Божої ласки

13.05.13 08:20 0 1087
На адресу мешканців Івано-Франківська та його численних гостей, зокрема із-за кордону, представників міст –партнерів, прозвучало багато святкових привітань з Днем міста, висловлених під час офіційної частини з відкриття урочистих заходів представниками влади, духовенства, іноземних делегацій.

«Дорогі іванофранківці, європейці, - з такого звертання розпочав своє вітання голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк. – Європейці ми - по праву, тому що живемо в Європі, у місті Івано-Франківську, найкращому в Україні. З днем народження, Івано-Франківськ! Мирного неба, від Паски до Паски - Божої ласки!».

Привітали жителів обласного центру Прикарпаття міський голова Віктор Анушкевичус, голова обласної ради Василь Скрипничук, народний депутат України Олександр Сич, заступник міністра закордонних справ Республіки Польща Єжи Пом’яновський.

На урочистості завітали представники 15 делегацій, серед яких литовці, латвійці, поляки, румуни. Владики всіх конфесій на площі перед ратушею відслужили молебень за світле сьогодення і гідне майбутнє Франкового міста.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Азербайджанська поліція ...
Наступна новина: Травнева ганьба - ...

КОМЕНТАРІ