Закарпатська область: вогнеборці села Дерцен отримали пожежний автомобіль та карету «швидкої» допомоги

Закарпатська область: вогнеборці села Дерцен отримали пожежний автомобіль та карету «швидкої» допомоги

13.05.13 08:00 0 983
Вчора, 11 травня відбулась урочиста церемонія передачі спеціального пожежного автомобіля «IFA» та автомобіля «швидкої» допомоги від Угорської реформаторської церкви пожежникам-добровольцям села Дерцен Мукачівського району. Ключі від спецавтомобілей до рук начальника Церковної добровільної пожежної команди Миколи Жуковського передав голова Спілки пожежників Угорщини, генерал-полковник Тібор Добшон. В урочистостях також взяли участь представники реформаторської церкви, органів влади та місцевого самоврядування Закарпаття та керівництво У ДСНС України у Закарпатській області.

Під час заходу начальник Управління ДСНС у області подякував усім, хто долучився до цієї акції та наголосив, що на цей унікальний за своїми особливостями пожежний підрозділ повинні рівнятись усі місцеві громади Закарпаття.

«Ця техніка є вкрай необхідною, особливо у сільських населених пунктах, де існує проблема з водопостачанням. Під час гасіння пожеж, за допомогою цього пожежного автомобіля можна буде забезпечити безперебійне гасіння будь-яких пожеж.

А карету «швидкої» у свою чергу, можна буде використовувати для порятунку людей під час виникнення інших надзвичайних ситуацій, у тому числі і ДТП», - зазначив у своєму виступі очільник закарпатських рятувальників Мирослав Щербей.

Дерценська церковна добровільна пожежна команда є боєздатним помічником підрозділів ДСНС як Мукачівського, так і Берегівського районів, адже виїжджає на ліквідацію пожеж в радіусі 10-15 кілометрів від її дислокації. За неповні сім років їхня злагоджена команда здійснила близько 270 виїздів на ліквідацію різного роду надзвичайних ситуацій, подій та пожеж.

У ДСНС України у Закарпатській області

http://youtu.be/aalMHmIx7bY
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Воронін не зіграє за ...

КОМЕНТАРІ