На Хмельниччині проводяться рейди в лісових масивах з метою недопущення пожеж

На Хмельниччині проводяться рейди в лісових масивах з метою недопущення пожеж

13.05.13 10:51 0 917
Останнім часом на теренах України встановилась суха спекотна погода і люди масово стали виходити для відпочинку до лісових масивів. Під час проведення дозвілля в лісі громадяни часто нехтують елементарними правилами пожежної безпеки, розводять багаття в непристосованих для цього місцях, що може призвести до виникнення пожеж.

З метою попередження пожеж в екосистемах 9 травня співробітниками Ярмолинецького районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, спільно з працівниками державного підприємства «Ярмолинецьке лісове господарство» та Ярмолинецького районного відділу внутрішніх справ проведено рейди по лісових масивах Ярмолинеччини. Під час роботи рейдових бригад з відпочиваючими проводились профілактичні бесіди та роз’яснювались елементарні правила пожежної безпеки під час відпочинку в лісі.

Державна служба з надзвичайних ситуацій закликає: будьте обережними під час відпочинку в лісі, не розводьте та не залишайте без догляду багаття поблизу лісових масивів. Тільки спільними зусиллями ми зможемо зберегти ліси від пожеж.

Ярмолинецький районний сектор ГУ ДСНС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Словенський легіонер ...
Наступна новина: Бангладеш: живу жінку ...

КОМЕНТАРІ