Блохін:

Блохін: "Важко сподіватися на "Дніпро", команда вже втратила мотивацію"

13.05.13 11:32 0 745
"Динамо" у завершальних матчах чемпіонату України у боротьбі за Лігу Чемпіонів буде сподіватися тільки на себе. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це після перемоги над маріупольським "Іллічівцем" заявив головний тренер киян Олег Блохін.

"Важка перемога. Грали з хорошою командою. Три очки є три очки. Суддя судив усе відмінно! Тільки не пишіть інакше. А то мене знову вилучать. Команда виграла, значить суддя судив відмінно", - сказав він.

На запитання, як тренер може прокоментувати, що на матчі не було ультрас команди, він відповів: "Я що, відповідаю за ультрас? Питання не до мене. Я відповідаю за команду. А де взагалі сектор ультрас знаходиться?"

"Ми сподіваємося на себе. Я вже говорив: треба три матчі вигравати, а там - як вийде, так вийде. Сподіватися ж на те, що "Дніпро" обіграє "Металіст"... Може, й обіграє. Але, крім того, у "Металіста" є ще матч з "Карпатами", - зауважив він.

Проте, за словами Блохіна, адже й у "Динамо" є дві гри, у яких ніхто не гарантує шість очок.

"Важко сподіватися на "Дніпро", тому що команда вже втратила мотивацію - як у чемпіонаті України, так і в Кубку України, з якого вона вилетіла. Дай Бог, щоб хлопці зіграли за престиж клубу, за своє ім'я", - цитує його dynamo.kiev.ua.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ