На Тернопільщині антикорупційна робота у Міндоходів триває

На Тернопільщині антикорупційна робота у Міндоходів триває

14.05.13 08:04 0 1018
З метою попередження корупційних діянь і виявлення злочинів у сфері службової діяльності відділом внутрішньої безпеки при ДПС у Тернопільській області впродовж поточного року проведено 17 службових перевірок.

За їх результатами у звітному періоді складено два адміністративні протоколи щодо скоєння адміністративних корупційних правопорушень, передбачених новим антикорупційним законодавством. Двох осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, чотири працівники звільнені зі служби. Крім цього, за матеріалами відділу органи прокуратури порушили 8 кримінальних справ.

Загалом у 2013 році відділом внутрішньої безпеки при ДПС в області проведено 162 профілактично-роз’яснювальних заходи. Нагадуємо, що повідомити про факти вимагання та отримання хабара, інші протиправні дії з боку посадових осіб, в тому числі податкової міліції, громадяни можуть за телефоном антикорупційного сервісу «Пульс» (044) 284 00 07 або звернутися за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька, 1, кімн. 705, 707.



Нагадаємо, що Указом Президента України від №726/2012 від 24.12.2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ