Ветеранів та загиблих у Другій світовій війні вшанували біля Пагорбу Слави у Тернополі

Ветеранів та загиблих у Другій світовій війні вшанували біля Пагорбу Слави у Тернополі

14.05.13 15:17 0 1032
У світлий день пам’яті та скорботи, смутку та радості – День Перемоги – біля Пагорбу Слави у Тернополі зібралися тисячі людей, щоб вшанувати полеглих воїнів та привітати ветеранів Другої світової війни. Серед тих, хто прийшов – представники влади, духовенства, громадськості краю, а також працівники Головного управління Міндоходів Тернопілля на чолі з в. о. начальника Головного управління Олександром Вітруком.

Представники духовенства відслужили за жертвами воєнних лихоліть міжконфесійний молебень. Службу очолив архієпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ владика Василій Семенюк. Після цього хвилиною мовчання та військовим залповим салютом присутні вшанували полеглих та поклали до підніжжя Пагорбу Слави квіти пам’яті та шани, вклонившись тим, чий великий подвиг приніс Перемогу.



Нагадаємо, що Указом Президента України від №726/2012 від 24.12.2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку пограбували ...
Наступна новина: Тернопільщина: громадяни, ...

КОМЕНТАРІ