Свободівці Тернополя привітали жінок з Днем Матері

Свободівці Тернополя привітали жінок з Днем Матері

14.05.13 12:28 0 962
11 травня у Тернополі у День Матері представники Тернопільської міської організації ВО "Свобода" на Театральному майдані вітали тернополянок зі святом – Днем Матері. Приємно вражені жінки з радістю приймали від свободівців найкращі побажання та квіти.

Як зазначив голова Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький, про День Матері усі ми повинні пам'ятати і святкувати його неодмінно, бо цей день – один із найпрекрасніших у році. – "Можна вважати, що відзначати День матері – це обов'язок кожного, бо це час саме для того, щоб за все добро, турботу, опіку і ласку подякувати матері, найріднішій людині, якій ми завдячуємо власним життям. Час, щоб сказати щирі, ніжні слова усім жінкам, котрі виховують дітей, та дівчатам – майбутнім матерям, побажати їм перш за все, здоров'я, довголіття, злагоди, благополуччя, сімейного затишку, достатку, любові, а головне – щоб діти завжди приносили їм радість і втіху, адже саме це – найбільше щастя для кожної мами.

Вітаю усіх жінок із цим чудовим родинним весняним святом і побажати, щоб у їхніх душах завжди цвіла весна і на серці було сонячно, щоб рідні люди щодня зігрівали своїм теплом, щоб збувалися усі їхні мрії та сподівання, щоб життя було безтурботне й дарувало лише приємні миті, а Бог оберігав від негараздів".

Світлини: https://plus.google.com/u/1/photos/102250370956517014192/albums/5877164047871291809

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: У Львові рятувальники ...

КОМЕНТАРІ