На Львівщині у Червонограді вимагали відставки міського голови за участь у червонопрапорному ході

На Львівщині у Червонограді вимагали відставки міського голови за участь у червонопрапорному ході

14.05.13 11:42 0 923
13 травня 2013 року в місті Червоноград на Львівщині активісти Всеукраїнського об'єднання "Свобода", депутати-свободівці, представники громадських організацій, серед яких міські осередки товариства "Меморіал", Спілки політв'язнів і репресованих, Братства вояків УПА пікетували міську раду. Понад 200 осіб виступили з вимогою відставки міського голови Червонограда Ігоря Чудійовича через його участь у червонопрапорному ході.

Пікетувальники засудили дії Чудійовича, який 9 травня 2013 року всупереч рішенню міськради взяв участь у ході із використанням окупаційної символіки. Учасники акції наголосили, що дії міського голови – зневага до мільйонів українців, які стали жертвами окупаційних режимів. Люди тримали плакати з написами: "Геть московських окупантів! Геть московських холуїв!", "Ні – червоному "меру" в Червонограді!", "Чудійовича – у відставку!".

Ігор Чудійович таки вийшов до пікетувальників, однак червоноградці не дали йому слова.

"Фракція ВО "Свобода" в Червоноградській міській раді ініціюватиме висловлення недовіри міському голові. Ми докладемо всіх зусиль, аби домогтися звільнення Чудійовича з посади очільника міста", – зазначив голова Червоноградської міської організації ВО "Свобода" Тарас Стародуб.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 9 травня 2013 року в місті ...
Наступна новина: В Тернополі реєстрація ...

КОМЕНТАРІ