На Львівщині свободівці взяли участь у акції "Батьківський сад" на Старосамбірщині

На Львівщині свободівці взяли участь у акції "Батьківський сад" на Старосамбірщині

14.05.13 13:47 0 1027
Голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій та народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Тягнибок взяли участь в акції "Батьківський сад". Захід відбувся на території Буківського дитячого будинку-інтернату на Старосамбірщині. За ініціативи районної ради та керівництва інтернату в першу суботу після Великодня тут висадили яблуневий сад.

Виступаючи перед громадою, Петро Колодій зазначив, що в краї вже склалася добра традиція – наступної після Великодня суботи збиратися, щоби висадити молоді дерева.

"Місце для саду знайшли гарне і мальовниче – це територія Буківського дитячого будинку-інтернату, де живуть і навчаються діти, позбавлені батьківської опіки, – зазначив Петро Колодій. – І я хочу подякувати людям, які працюють у цьому дитячому будинку, за їхнє тепло й турботу про вихованців, відповідальне ставлення до своїх обов'язків. Дякую вам за те, що намагаєтеся замінити цим дітям батьків. Дай Вам Боже сили, наснаги і терпіння".

Після молебню учасники акції взялися саджати яблуні. Зокрема, деревця посадили Петро Колодій, народний депутат України Андрій Тягнибок, голова Старосамбірської районної організації ВО "Свобода" Богдан Морахівський, депутати місцевих рад, директор інтернату Ярослав Куць.

Довідка: Буківський дитячий будинок-інтернат – заклад ІІ, ІІІ, ІV профілю для дітей із особливими потребами, які залишилися без батьківського піклування. В інтернаті живуть близько 70 вихованців, зокрема сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти та молоді люди із вадами розвитку.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ