Чернівецька область: за вихідні дні рятувальники ліквідували 12 пожеж

Чернівецька область: за вихідні дні рятувальники ліквідували 12 пожеж

14.05.13 08:25 0 1012
11 травня о 08 годині 15 хвилин виникла пожежа в житловому будинку с. Комарів Кельменецького району. Про пожежу повідомили сусіди. Рятувальники пожежно-рятувальної частини №10 смт. Кельменці прибувши на місце події та увійшовши в будівлю де виникла пожежа, виявили в кімнаті тіло місцевої мешканки, 1929 року народження без ознак життя. Вогнеборці швидко ліквідували пожежу. Вогнем знищено ліжко, пошкоджено побутову техніку та речі домашнього вжитку. Причина пожежі та збитки встановлюються.

11 травня до народної служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу вгосподарських будівлях та житловому будинку по вулиці Сторожинецькій обласного центру. Дерев’яні конструкції будівель сприяли швидкому поширенню вогню. Площа пожежі склала 120 метрів квадратних. На місце події було направлено чергові караули двох пожежно-рятувальних частин м. Чернівці. Всього було залучено 5 одиниць техніки та 18 чоловік особового складу. Рятувальникам вдалося зупинити поширення вогню та ліквідувати пожежу у тих межах в яких вони її застали на час прибуття. Завдяки злагодженим діям вогнеборців під час пожежі було врятовано дві будівлі. Вогнем знищено дві тимчасові господарські споруди, один гараж, покрівлю і перекриття житлового будинку.

Всього впродовж вихідних днів в Чернівецькій області виникло 12 пожеж. Завдяки діям пожежно-рятувальних підрозділів від вогню було врятовано 9 будівель.

Прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині 19 ...
Наступна новина: У День міста у Львові ...

КОМЕНТАРІ