На Хмельниччині в навчальних закладах проводяться тижні знань з основ безпеки життєдіяльності.

На Хмельниччині в навчальних закладах проводяться тижні знань з основ безпеки життєдіяльності.

14.05.13 14:52 0 902
Державна служба України з надзвичайних ситуацій стурбована зростанням загибелі та травмування дітей у побуті. Легковажне поводження дітей з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних наслідків. Статистика трагедій свідчить: здебільшого нещастя трапляються тоді, коли діти залишаються вдома самі, без нагляду дорослих.

У зв’язку з цим 13 травня 2013 року в навчальних закладах Ярмолинецького району розпочато проведення тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності, під час яких фахівцями Ярмолинецького районного сектору в доступній формі роз’яснюються основні правила поведінки при експлуатації побутових газо- та електроприладів; під час відпочинку поблизу водоймищ; під час подорожі до лісу; під час збирання грибів; при виникненні пожежі у квартирі; при користуванні піротехнічними засобами; при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Щоб неждана мить не стала початком великої біди – потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Ярмолинецький районний сектор ГУДСНС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Путін ввів у Росії ...

КОМЕНТАРІ