Івано-Франківщина: минулих вихідних, 11 – 12 травня, в області виникло 24 пожежі

Івано-Франківщина: минулих вихідних, 11 – 12 травня, в області виникло 24 пожежі

14.05.13 15:32 0 1086
11 травня о 08:00 год. в місті Івано-Франківську по вулиці Бельвадерській виникла пожежа побутового сміття в підвальному приміщенні 2-х поверхового житлового будинку. Вогнем було знищено побутове сміття на площі 0,5 м.кв. Працівниками пожежно-рятувальної служби на місці пожежі врятовано 25-річного чоловіка без постійного місця проживання. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку врятованого.

11 травня о 14:42 год. в селі Кривопілля Верховинського району виникла пожежа автомобіля ВАЗ-2105. Вогнем було знищено автомобіль. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

11 травня о 23:07 год. в місті Калуші по вулиці Б.Хмельницького виникла пожежа на балконі однієї із квартир. Вогнем було пошкоджено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку власника квартири.

11 травня о 17:37 год. в селі Надіїв Долинського району виникла пожежа торфу окремими осередками на недіючому торфополі на площі 1 га. О 21.18 год. пожежу локалізовано. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Вніч проти 12 травня о 03:33 год. в місті Яремче, участок Дора, по вулиці Мічуріна виникла пожежа в приміщенні цеху з переробки деревини. Вогнем було знищено будівлю цеху з переробки деревини та майно, яке знаходилось всередині. Причина виникнення пожежі - встановлюється.

Впродовж вихідних пожежно-рятувальні підрозділи області 4 рази виїжджали на гасіння пожеж господарських будівель. Зокрема, такі випадки мали місце на території сіл Вільхівці та Виноград Городенківського району, Хриплин Івано-Франківської міськради, Орелець Снятинського району.

Пожежно-рятувальні підрозділи області 8 разів виїжджали на гасіння загорань сухої трави на відкритій території. Зокрема, такі випадки мали місце на території сіл Середній Березів, Люча та Пістинь Косівського району, Русів Снятинського району, Вигода Долинського району, Підгайчики Коломийського району, Нижній Струтин Рожнятівського району та Ценжів Тисменицького району.

Загалом з початку поточного року на території області виникло 590 пожеж, у вогні загинуло 26 осіб, з них 2 – діти.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельничанка Христина ...
Наступна новина: Правозахисники критикують ...

КОМЕНТАРІ