Фортепіанний конкурс імені Левка Ревуцького розпочався в Чернігові

Фортепіанний конкурс імені Левка Ревуцького розпочався в Чернігові

14.05.13 10:08 0 905
12 травня у Чернігові розпочався фортепіанний конкурс імені Левка Ревуцького. У вітальному слові міського голови Олександра Соколова, зокрема, відзначено, що конкурс фортепіанного мистецтва сприятиме виявленню та підтримці обдарованих виконавців, єднанню та взаємозбагаченню обдарованої молоді з різних регіонів України та зарубіжжя, адже музика не знає кордонів.

13 травня проходитимуть конкурсні виступи учасників у залах музичної школи №1 ім. С. Вільконського та обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Нагородження лауреатів та учасників конкурсу і гала-концерт переможців розпочнуться об 11 годині 14 травня у великій залі музичної школи №1 ім. С. Вільконського.

Серед конкурсантів – юні таланти з Гомеля (Білорусь), Вінниці, Києва, Миколаєва, Одеси, Південного (Харківська обл.), Прилук (Чернігівська обл.), Сум, Херсона та Чернігова. До складу журі увійшли провідні фахівці Національної музичної академії України ім. П. Чайковського, інших музичних навчальних та мистецтвознавчих закладів Києва, Львова та Чернігова.

Конкурс організовано за підтримки Міністерства культури України, Чернігівської облдержадміністрації, департаменту культури і туризму, національностей та релігій ОДА, управління культури Чернігівської міської ради, Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, Чернігівської музичної школи №1 ім. С. Вільконського.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку скликається 41-а ...
Наступна новина: 17-18.05 відбудеться ІV ...

КОМЕНТАРІ