На акції «Визнання-2012» нагородять лідерів економічного розвитку Чернівців

На акції «Визнання-2012» нагородять лідерів економічного розвитку Чернівців

14.05.13 14:41 0 955
17 травня у торговельно-розважальному комплексі «Панорама» вшосте відбудеться урочиста церемонія вшанування лідерів економічного розвитку Чернівців «Визнання – 2012».

Акцію «Визнання» запроваджено з метою сприяння економічному розвитку міста, виявлення кращих практик і позитивних тенденцій у найрізноманітніших галузях економіки, створення позитивного іміджу підприємствам, підвищення конкурентноздатності місцевої продукції та послуг. Вона посіла чільне місце серед традицій вшанування поважних людей та їх колективів, які своєю працею виводять наше місто на рівень насправді одного з європейських центрів.

26 квітня відбулося засідання конкурсної комісії з визначення переможців акції вшанування лідерів економічного розвитку міста Чернівців «Визнання – 2012». За результатами засідання було оцінено 27 учасників за затвердженими критеріями для претендентів на перемогу у таких номінаціях:

- «Успішне промислове підприємство року»

- «Інноватор року»

- «Успішне підприємство малого та середнього бізнесу року»

- «Краще підприємство житлово-комунального господарства року»

- «Соціально- відповідальне підприємство року»

- «Кращий заклад торгівлі року»

- «Краща туристична фірма року»

- «Кращий заклад ресторанного господарства року»

- «Кращий заклад готельного господарства року».

Серед загальних критеріїв оцінки роботи претендентів на отримання нагороди «Визнання – 2012» у всіх номінаціях враховувалися показники фінансово-господарської діяльності, суспільної активності та інші.

До конкурсної комісії входили представники бізнесових структур, громадських організацій, Торгово-промислової палати, управління Національного банку України в Чернівецькій області, Державної податкової інспекції в м. Чернівцях, депутати та керівники виконавчих органів міської ради. На переможців акції чекають ексклюзивні статуетки «Визнання» (автор – відомий скульптор, член Спілки художників України Іван Салевич), а успішні підприємства міста буде нагороджено дипломами.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ